צילום: אלי גלמן

במתחם יכין סנטר בפולג נתניה נפתחה היום (חמישי) מסעדה איטלקית חדשה, בשם fratelli. מדובר במסעדה המשתרעת על פני 220 מטרים עם 170 מקומות ישיבה.

על העיצוב אחראית מעצבת הפנים אתי דנטס וההשקעה בהקמתה הסתכמה ב-3.5 מיליון שקלים.

בהנהלת המקום מבטיחים מבחר גדול של מנות צ'יקטי (הטאפס האיטלקי), טאבון עצים ענק ועוד הפתעות. 

את תפריט המסעדה בנה היועץ הקולינרי אייל פינקלשטיין בשיתוף עם שף המסעדה איגור וקריוק שנכנס למטבח של fratelli לאחר שהיה השף בפועל מסעדת סיטארה בתל אביב מספר שנים  ושף מסעדת פארו בית ינאי.

ומה המחירים של המנות במסעדה? לא זולים במיוחד.

פפרדלה ראגו בקר  -נתחי בשר מפורק בבישול ארוך עם ירקות שורש, עגבניות, חמאה, פטרוזיליה, יין אדום וציר בקר - 58 ש"ח

לינגוויני שרימפס מידטרנו - שרימפס פלאנצ'ה בשמן זית וחמאה עם צ'ילי טרי, עגבניות שרי, לקט עשבי תיבול ומיץ לימון - 68 ש"ח

קפלאצ'ו - פסטה טרייה ממולאת בתרד וריקוטה, עגבניות מיובשות וקייל בחמאה, יין לבן, סלסה ורדה קרם פרש וחמאה - 72 ש"ח

אירוע פתיחת המסעדה יתקיים היום (חמישי, 27.6.19) החל מהשעה 19:00  בהשתתפותו של הפיציולו, אלוף העולם לשנת 2013 לפיצה נפוליטנית מסורתית,  דווידה צ'יוויטיאלו שיכין פיצות אפויות בטאבון עם עגבניות איטלקיות וגבינת מוצרלה משובחת ברחבה החיצונית של המסעדה, בליווי טעימות יין ומנות צ'יקטי. 

שעות פתחה: א'- ש': 12:00 - 24:00 עד אחרון הלקוחות.

כתובת:  גיבורי ישראל 17, יכין סנטר נתניה.